| | přes koho obchodovat | |
| |
Autor | Zpráva |
---|
Jari Investor

Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Mar 07, 2010 4:26 am | |
| Zdravím... Ano, ze vstupu E-tradu do ČR přechodem pod BIW sešlo. Nicméně musím opravit, E-trade, resp. nově Vitrade OTC nabízí a to s těmito emitenty: http://www.vitrade.de/de/ausserboersliche-handelspartner.htmlMomentálně alternativu nemáme, protože se věnujeme nyní jiným projektům, ale dám vědět, pokud bude něco nového v tomto směru... |
|  | | Wolfram Investor

Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 06. 04. 08
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat Mon Mar 08, 2010 2:21 pm | |
| Ahoj, Brokerjet - kdo si vybere z nabidky emitentu za poplatek 8 Eur nemusi samozrejme nic menit, sam mam jeste tez tuto moznost - Jari napsal:
- Zdravím... Ano, ze vstupu E-tradu do ČR přechodem pod BIW sešlo. Nicméně musím opravit, E-trade, resp. nově Vitrade OTC nabízí a to s těmito emitenty:
http://www.vitrade.de/de/ausserboersliche-handelspartner.html
Ono totiz podle vseho doslo pri ruseni Etrade k cistce a klienti byli prideleni (asi podle vynosnosti) ke trem brokerum: 1. Flatex 2. Vitrade (zde je zjevne bbi) 3. BIW (odpadkovy kos, zde jsem ja :-) ) Vitrade nabizi od pohledu stejne podminky jako byvaly Etrade, podminky BIW jsou naopak o rad slabsi a vazne uvazuji, ze to tam zrusim. Jirane - z Flatexu ti napsali, ze berou cizince? Ja jsem vychazel z negativnich naznaku na jejich strankach a nezkousel to tam... Jinak pro nove prichozi se mi aktualne jevi jako nejlepsi moznost zkusit ViTrade ci ten Flatex. Je to takovy sport, vyplnite formulare, zajedete za hranice na nemeckou postu overit totoznost a cekat, co se stane. :-]] At se dari W. |
|  | | Jari Investor

Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat Mon Mar 08, 2010 8:19 pm | |
| P.S. pro Vitrade mohu ověřit totožnost i já, nemusíte za hranice  |
|  | | Wolfram Investor

Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 06. 04. 08
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Mar 09, 2010 11:02 am | |
| - Jari napsal:
- P.S. pro Vitrade mohu ověřit totožnost i já, nemusíte za hranice

Tak to je dobre vedet. :-] W. |
|  | | stock option
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 23. 11. 10
 | Předmět: stock option Tue Nov 23, 2010 8:28 am | |
| Livevol offers a range of data, calculations, alerts, and visualizations needed to execute successful trades. Livevol offers both free and paid web-based tools with no download or install needed.Livevol can provide a link exchange or guest blog if desired. stock option toolsstock option analysisstock option software |
|  | | vita_k
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 18. 09. 08
 | Předmět: obchod BJ Thu Dec 23, 2010 1:49 pm | |
| ahoj. Mam zas dotaz  Certifikát http://www.goyax.de/zertifikat/DE000CM7XZC1 měl být obchodován do 15.12. Pak jsem čekal, že se mě automaticky odprodá (jak se to dělo předtím). Furt mi visí v portfoliu jako neprodany a kdyz dám ručně příkaz, tak je zamítnutý. Myslíte, ze se nakonec sám odprodá? Díky. P.S.: Jestli to patri do jineho tematu, tak prosím admina o přesun. |
|  | | Joseff Moderator

Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
 | Předmět: přes koho obchodovat Thu Dec 23, 2010 4:47 pm | |
| Ahojte - vita_k napsal:
- ahoj. Mam zas dotaz
Certifikát http://www.goyax.de/zertifikat/DE000CM7XZC1 měl být obchodován do 15.12. Pak jsem čekal, že se mě automaticky odprodá (jak se to dělo předtím). Furt mi visí v portfoliu jako neprodany a kdyz dám ručně příkaz, tak je zamítnutý.
Myslíte, ze se nakonec sám odprodá? Díky.
Ještě máš čas, peníze teprve přijdou. Last exchange trading day 15/12/2010 Final valuation date 16/12/2010 Date of payment 23/12/2010 |
|  | | vita_k
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 18. 09. 08
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat Sat Dec 25, 2010 11:49 pm | |
| příště budu víc číst, díky  |
|  | | Sponsored content
 | Předmět: Re: přes koho obchodovat  | |
| |
|  | | | přes koho obchodovat | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |